Furore Cassette

Bijzonder aan het Furore Cassette scherm is het bovenrolsysteem. Dit zorgt ervoor dat bladeren en andere vervuilende factoren niet mee opgerold worden en afdrukken achterlaten op het doek. Dankzij het oploopsysteem sluit het scherm altijd perfect! Dit ziet er niet alleen mooi uit maar het zorgt er ook voor dat het doek goed beschermd blijft tegen weersinvloeden. Door toepassing van zeer solide onderdelen zoals aluminium, uv-bestendig kunstof en roestvast staal is de Furore Cassette het toonbeeld van duurzaamheid.

 • De maximale afmeting van de Furore Cassette is 550x250cm of 500x300cm.
 • De standaard kleuren zijn Ral 9001, Ral 7016 structuur en technisch zilver.
 • U kunt de Furore Cassette handmatig met slingerstang of elektrisch bedienen door middel van een schakelaar of afstandsbediening.

Linea Vol Cassette

De Linea onderscheidt zich door zijn hedendaagse design. In gesloten stand is de cassette slechts 122mm hoog. Dit maakt het één van de meest compacte terrasschermen. De Linea is zowel aan de muur als aan een plafond te monteren door de uitgebreide mogelijkheden in hoekverstelling. Bent u op zoek nar een terrasscherm dat weinig ruimte inneemt, zonder aan kwaliteit in te leveren, dan is de Linea uw keuze. 

 • De maximale afmeting van de Linea is 600×250 of 550×300.
 • Standaard is de Linea leverbaar in Ral 9010, Ral 9001 en technisch zilver.
 • De Linea is handmatig of elektrisch te bedienen door middel van een schakelaar of afstandsbediening.

Gota Vol Cassette

De Gota kenmerkt zich door zijn ruime keuze aan kleurmogelijkheden. De Gota is een type terrasscherm, dat door zijn unike stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Het stelmechanisme van de Gota gaat schuil achter een fraaie afwerking van druppelvormige afdekkappen, waardoor het zeer compact oogt. De montagesteunen zijn voorzien van een inhaaksysteem dat de montage van het scherm gemakkelijker maakt. Bent u op zoek naar een stijlvol en kwalitatief terrasscherm, dan is de Gota uw keuze!

 • De maximale afmeting van de Gota is 600x250cm of 550×300.
 • Standaard is de Gota leverbaar in Ral 9010, Ral 9001, Ral 7016 structuurlak, Ral 9005 structuurlak en technisch zilver.
 • U kunt de Gota alleen elektrisch bedienen door middel van een schakelaar of afstandsbediening.

Oliva Vol Cassette

De mooie vormgeving, het montagegemak en de goede prijs-kwaliteit verhouding maakt de Oliva tot één van de best verkochte schermen. De unieke stelmogelijkheden zorgen er bovendien voor dat dit scherm in vele situaties te plaatsen is. De montage steunen zijn beschikbaar in verschillende breedtes voor een solide montage op iedere geschikte ondergrond en zijn voorzien van een speciaal inhaak systeem. Door de hoogwaardige kwaliteit is de Oliva toepasbaar op grotere afmetingen. 

 • De maximale afmeting is 650x300cm of 600x350cm!
 • De standaard kleuren zijn Ral 9016, Ral 9010, Ral 9001, Ral 7016 structuurlak of technisch zilver.
 • U kunt de Oliva elektrisch bedienen door middel van een schakelaar of afstandsbediening.

Bella Vol Cassette

De cassette van het Bella terrasscherm is niet alleen mooi van vormgeving, maar ook functioneel. De gesloten cassette beschermt het doek bij alle weersomstandigheden. Daarnaast is de muurbevestiging verdekt achter de cassette weggewerkt, zodat het zonnescherm een mooie toevoeging aan de gevel is. De Bella is zelfs geschikt voor de wat zwakkere wanden, dankzij de optionele extra brede muurplaten waarmee het scherm verstevigd gemonteerd kan worden.

 • De maximale afmeting van de Bella is 620×300 of 650x250cm.
 • De standaard kleuren zijn Ral 9010, Ral 9001 en technisch zilver.
 • U kunt de Bella elektrisch bedienen door middel van een schakelaar of afstandsbediening.

Alora Vol Cassette

Alle wensen komen samen met de Alora. Een moderne kubistische uitstraling en de gemakkelijke montage maken de Alora geschikt voor elk type huis. De compacte vierkante kast zit strak tegen de gevel, waarmee dit terrasscherm in gesloten toestand netjes opgeborgen en uit het zicht zit. De vele combinaties van kleuren, doek en optionele ledverlichting maken de Alora tot een veelzijdig product en een absolute aanwinst voor uw assortiment.

 • De maximale afmeting van de Alora is 550x300cm.
 • De standaard kleuren zijn ral 9010, Ral 9007 structuur, Ral 7016 Structuur en Ral 9005 structuur.
 • U kunt de Alora elektrisch bedienen door middel van een schakelaar of afstandsbediening.

 

Sinds 1994 uw specialist in zonwering en rolluiken.

Gratis advies gesprek bij u thuis!

Altijd een offerte voor u op maat gemaakt.

heroal - Johann Henkenjohann-logo