Solidare Pergola zonwering

Cubola Solidare zonwering

De Solidare Pergola zonwering is DE oplossing voor iedereen die nog geen veranda heeft, maar wel wenst! Het grootste voordeel aan deze zonwering is dat het doek vast zit in de ritsgeleiding. Dit maakt het systeem windvast, stevig en solide. Het is daarom ook ideaal voor horecatoepassingen! De Solidare Pergola is eindeloos koppelbaar.

  • De maximale afmeting van een enkel systeem is (bxd) 600x500cm.
  • U heeft keuze uit 3 standaard kleuren, Ral 9010, Ral 9001 en Ral 7016 structuurlak.
  • De Solidare Pergola is elektrisch te bedienen door middel van een schakelaar of afstandsbediening.

Ook nieuwsgierig wat een Solidare Pergola Zonwering bij u thuis kost? Vraag gemakkelijk  via onderstaande link een offerte bij ons aan.

De Cubola Solidare is een luxe vrijstaande zonwering die bijna in iedere situatie te plaatsen is. De Cubola Solidare is helemaal vrijstaand te plaatsen of  aan de muur. Het systeem is oneindig aan elkaar te koppelen door de unieke aluminium koppelstukken. Ook dit type zonwering maakt gebruik van het rits systeem wat hem windvast maakt. Het is ook mogelijk om één of meerdere zijde dicht te maken met de windvaste rits screens om maximaal uit de zon en wind te zitten. 

De hoogwaardige aluminium profielen in combinatie met het strakke doek maakt de Cubola Solidare tot een windvaste, uiterst duurzame en solide buitenzonwering.

  • De maximale afmeting van een enkel systeem is (bxd) 600x400cm.
  • U heeft keuze uit 2 standaard kleuren, Ral 9010 en Ral 7016 structuurlak.
  • De Cubola Solidare is elektrisch te bedienen door middel van een schakelaar of afstandsbediening.

Ook nieuwsgierig wat een Cubola Solidare Zonwering bij u thuis kost? Vraag gemakkelijk  via onderstaande link een offerte bij ons aan.

Sinds 1994 uw specialist in zonwering en rolluiken.

Gratis advies gesprek bij u thuis!

Altijd een offerte voor u op maat gemaakt.

heroal - Johann Henkenjohann-logo